Ons bedrijf

Ons bedrijf

Gestart in 2002, klantgerichtheid als speerpunt, uitgegroeid tot volwaardig bedrijf

Ons bedrijf ‘R. Kerkhofs – Hovenier & Boomkwekerij’ in Best, regio Eindhoven is gestart in 2002. In eerste instantie zijn we begonnen met alleen onze boomkwekerij, en vanaf 2004 zijn daar de hovenierswerkzaamheden aan toegevoegd.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waarin we ons gespecialiseerd hebben in full-service dienstverlening: van aanleg en ontwerp, naar uitvoeringsrealisatie, tot uiteindelijk het periodieke onderhoud van complete tuinen, zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer, maar ook kunnen we u adviseren omtrent bijvoorbeeld materiaalgebruik wanneer u overweegt om de aanleg of het onderhoud zelf uit te voeren.

Klantgerichtheid is een van onze belangrijkste speerpunten: zo zorgen we er altijd voor dat u één centraal aanspreekpunt door één vaste eindverantwoordelijke binnen ons bedrijf aan te stellen. We weten dan altijd precies wat er speelt, en dat betekent automatisch geen zorgen voor u.

Uiteindelijk draait het steeds om het eindresultaat van onze werkzaamheden: dat u kunt genieten van uw tuin!

Actueel

Groene aanslag verwijderen

Hoe maakt u uw terras weer schoon?

Lees meer
Uw tuin bemesten

Het voorjaar is dé tijd om uw tuin te bemesten

Lees meer
Slim water geven

Beregen bij droog weer uw tuin op de juiste manier. Dus niet iedere dag een beetje water!

Lees meer