Tuinen aanleggen

Tuinen ontwerpen

Gratis ontwerp wanneer u ons opdracht geeft ook uw tuin aan te leggen

Iedereen heeft ideeën voor zijn of haar tuin. Om die ideeën tot leven te brengen, spreken we eerst samen uw wensen door. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek bepalen we samen de mogelijkheden, en eventuele onmogelijkheden, voor uw tuin. Heeft u al een tuinontwerp, dan kunt u die natuurlijk door ons één-op-één laten uitvoeren. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het ontwerp van uw tuin.

We beginnen dan met een voorlopig schetsontwerp, in combinatie met een voorlopige offerte. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp, kunnen we doorgaan met het uitdetailleren van de tekening, totdat we het definitieve tuinontwerp gereed hebben, inclusief een beplantingsplan en matentekening. Voor zo’n schetsontwerp en/of definitieve tekeningen vragen wij u om een geringe vergoeding. Die vergoeding vervalt wanneer u ervoor kiest om de ontworpen tuin door ons aan te laten leggen. Zo ziet u: hoe vroeger u ons bij uw tuinwensen betrekt, des te voordeliger bent u uit.

Tuinen aanleggen

Zonodig halen wij ook uw bestaande tuin leeg

Nadat we besloten hebben hoe het ontwerp van uw tuin eruit ziet, kunnen we beginnen met de realisatie van uw tuin. Indien nodig starten we met het leeg halen van uw bestaande tuin. Denk hierbij aan beplanting, bestrating en kleine bouwwerken die verwijderd dienen te worden. Eventuele herbruikbare materialen behandelen we uiteraard met de grootste zorgvuldigheid.

Bij het uitzetten van het ontwerp, beginnen we met het aanbrengen van eventuele hoogteverschillen en bemesten we de grond. Daarna bouwen we de vijvers, terrassen, borders, beplanting, en het gazon.

Ook kunnen we uw tuin voorzien van verlichting en / of een beregenings-installatie. In alle gevallen staat de kwaliteit van uw tuin voorop.

Tuinen onderhouden

Incidenteel of periodiek onderhoud

Natuurlijk kunt u zelf zorgdragen voor het onderhoud van uw tuin, maar we willen u daar graag bij helpen! Zowel wekelijks als maandelijks onderhoud, alsmede een voor- of najaarsbeurt van uw tuin of vijver behoren tot de mogelijkheden.

En ook voor kleine, niet-periodieke klussen bent u welkom bij ons!

Actueel

Groene aanslag verwijderen

Hoe maakt u uw terras weer schoon?

Lees meer
Uw tuin bemesten

Het voorjaar is dé tijd om uw tuin te bemesten

Lees meer
Slim water geven

Beregen bij droog weer uw tuin op de juiste manier. Dus niet iedere dag een beetje water!

Lees meer